Wist u dat? De ziekte van Lyme

 in Algemeen, Behandeling, ILADS, Lyme

De ziekte van Lyme wordt veroorzaakt door de Borrelia bacterie.
De ziekte staat bekend als tekenbeet-ziekte, eigenlijk onterecht, want de bacterie wordt verspreid door alle stekende insecten zoals steekvliegen, muggen maar ook vlooien, mijt, dazen en spinnen etc. Wie is er nou niet gestoken door een mug of een steekvlieg?? Dat komt vaker voor dan een teek!!
Het is ook overdraagbaar van moeder op ongeboren baby, via het drinken van niet gepasteuriseerde melk, rauw vlees en het is een seksueel-overdraagbare ziekte.
De Borrelia bacterie heeft verschillende vormen, oa een L vorm, deze vorm is zo klein dat het door de fijnste filters kan en dus ook verspreid wordt door onze bloedbanken. Meer info (tab overdracht)

Het is een multi-systeem ziekte en kan ALLES in het lichaam aantasten.
Elke klacht kan daarom helaas worden veroorzaakt door de Borrelia bacterie. Patiënten krijgen vaak te maken met missdiagnoses omdat Lyme allerlei klachten kan veroorzaken zoals ALS, MS, Dementie, Depressies, CVS/ME, Fibromyalgie, Parkinson, Lupus, ADHD, Psychiatrische klachten, Reumatische artritis etc.

Mocht u bovenstaande diagnose hebben gekregen zou het dus goed mogelijk kunnen zijn dat u Lyme heeft. Dit kunt u testen d.m.v. de ltt Elispot en cd57 test bij bijvoorbeeld Arminlabs. Prikset aanvragen, bloedprikken en binnen 24 uur terug sturen. Een ILADS arts kan u verder helpen.

De reguliere testen zijn helaas maar 30% betrouwbaar,
vandaar dat patiënten zich laten testen in het buitenland.

Hoe langer u de bacterie draagt, hoe meer bacteriën u krijgt en hoe zieker u hiervan kunt worden omdat de bacterie zich deelt en steeds meer in uw lichaam kan gaan aantasten.
Het zorgt voor allerlei ontstekingen. Ontstekingen kunnen zorgen voor pijnen, vermoeidheid, dementie, depressies, aantasting van uw organen en dis-balansen in uw lichaam.

Regulier behandelt men Lyme met 2-4 weken antibiotica. Dit is veel te kort! Daarmee kan de bacterie niet gedood worden en blijven patiënten ziek. U dood de bacterie tijdens de celdeling, deze vindt pas plaats rond de 4 weken, daarom raadt ILADS 6 weken antibiotica aan direct na de beet. Heeft u langer klachten? Dan moet u maanden tot soms jaren behandeld worden. Net zolang totdat de klachten verdwijnen.
Alle grote artsen en onderzoekers zijn aangesloten bij ILADS. ILADS heeft wereldwijd succes. Zij behandelen Lyme met langdurige antibiotica (aaneengesloten/pulsen) en veel natuurlijke ondersteunende middelen om alles wat is omgevallen weer te herstellen en of aan te sterken.

Helaas houdt men regulier vast aan de IDSA/CBO richtlijnen waardoor patiënten aan hun lot worden overgelaten. Huisartsen en artsen moeten zich houden aan de reguliere richtlijnen en staan machteloos.

De IDSA is een PRIVE organisatie. De leden hebben andere belangen en verdienen aan deze ziekte dmv vaccins en banden met de farmaceutische industrie en verzekeringsmaatschappijen. De CDC Gezondheidsraad in Amerika grijpt niet in omdat de directeur van de CDC ook lid is van de IDSA. Er zijn teveel belangen.

Waarom de IDSA/CBO richtlijnen niet worden aangepast?
Van de 14 schrijvers van de eerste editie van de richtlijnen: hebben 6 van hen of hun universiteiten patenten op Lyme en co-infecties, 4 ontvangen financiering van Lyme en co-infectie test kit fabrikanten, 4 werden betaald door verzekeringsmaatschappijen om de Lyme richtlijnen te schrijven voor het beleid en om te raadplegen in Lyme rechtszaken, en 9 ontvangen geld van de ziekte van Lyme vaccinfabrikanten. Sommigen van hen hadden zelfs meerdere belangen. (Docu: Under our skin)

De IDSA richtlijnen zijn uit de Amerikaanse NGC geschrapt en de ILADS richtlijnen zijn als enige nog opgenomen in de National Guidelines Clearing House! Een arts die nog zegt dat de IDSA/CBO richtlijnen gehanteerd moeten worden, is niet up to date. Toch heeft de Nederlandse overheid begin dit jaar (2016) de ILADS richtlijnen zonder onderbouwing van tafel geveegd.

In Nederland is ons een kenniscentrum beloofd maar Minister Schippers wil artsen geen langdurige antibiotica laten toedienen, wel geeft men langdurige antibiotica kuren aan acne patiënten en andere ziektes. Erg krom want aan acne overlijdt u niet en aan Lyme kunt u wel overlijden. The World Health Organisation noemt Lyme zelfs in het rijtje van ernstige opkomende ziektes met HIV en Ebola. (http://www.who.int/trade/glossary/story022/en/).

Lyme is de snelst groeiende tekenbeetziekte en infectieziekte ter wereld! Reden genoeg om in te grijpen. Het komt vaker voor dan borstkanker en Aids! Toch is er geen (h)erkenning, behandeling, vergoeding en hulp. Patiënten moeten zelf de behandeling in het buitenland bekostigen.

Er is geen hulp en kennis w.b.t. Lyme in Nederland.
ILADS leidt wereldwijd artsen op. Ook Nederland kan hier gebruik van maken. Toch wil men het wiel opnieuw gaan uitvinden en experimenteren ze maar wat in de reguliere zorg.
Erg gevaarlijk want de bacterie blijft vrij spel houden en kan op een dag het hart aantasten en ALS, MS klachten en Alzheimer klachten veroorzaken zodat patiënten overlijden.

We hopen dat er spoedig een einde komt aan de praktijken van de IDSA, farmaceutische industrie, overheidsinstellingen en verzekeringsmaatschappijen.
Mensen liggen thuis te creperen van de pijn. Alleen die met geld kunnen een behandeling betalen. De overige patiënten gaan steeds verder achteruit.

Tijd voor verandering! Onderteken en verspreid deze petitie voor een goede richtlijn: ILADS voor LYME petitie

Met uw donatie kunnen wij een documentaire maken en campagne voeren: www.LymeEpidemie.nl/doneren

Please Like & Share…

This page is also available in: English

Aanbevolen berichten

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.