CONTACT

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

Disclaimer:
Lyme Epidemie is
een initiatief van een actieve groep Lymepatiënten ondersteund door Stichting Happy Motion

De makers van de documentaire en website hebben getracht een zo volledig en waarheidsgetrouw beeld te geven van de huidige situatie en problematiek rondom de ziekte van Lyme, echter Happy Motion kan niet instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie.

Uitspraken en meningen van de geïnterviewden in de documentaire komen voor hun rekening en hoeven niet de mening te zijn van Happy Motion.

Uitspraken op de website dienen niet te worden opgevat als een vanzelfsprekend advies aan anderen, omdat individuele situaties van elkaar verschillen. Er kunnen geen rechten aan de informatie en meningen op deze website worden ontleend.  Happy Motion aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van handelingen die gebaseerd zijn op de teksten, uitspraken of foto’s op deze website. Wanneer Happy Motion links naar websites van derden weergeeft betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden producten, diensten of meningen door Happy Motion worden aanbevolen en ondersteund. Happy Motion aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website.

Contactgegevens

KvK 57701210
RSIN 852697223
Rekeningnr.: NL14ABNA0435561057 t.n.v. Stichting Happy Motion (BIC: ABNANL2A)
Stichting Happy Motion is ANBI geregistreerd, meer info treft u hier

Volg ons:

This page is also available in: English Français