Voorvertoning ‘S.O.S. Lyme, de onzichtbare epidemie’

Op zondag 5 november is het zo ver en zal onze film ‘S.O.S. Lyme, de onzichtbare epidemie exclusief vertoond worden in Theater de Bussel te Oosterhout.

Het belooft een mooie, indrukwekkende en informatieve dag te worden. Een must see voor iedereen!

De ontvangst is tussen 12.00 en 13.00. U heeft dan de mogelijkheid om verschillende stands te bezoeken.
We vangen aan om 13.00 uur en na het welkomstwoord, rond 13.10, start de film ‘S.O.S. Lyme, de onzichtbare epidemie’. Na de film zal de regisseur een toespraak houden.
Rond 14.20 is er pauze en kunt u onder het genot van een hapje en een drankje de stands bezoeken.
Om 15.00 uur start de toespraak van Dr. Horowitz en om 15.10 uur zal Dr. Perronne over Lyme en de laatste ontwikkelingen spreken en Dr. Schwarzbach over de betrouwbaarheid en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van testen.
Rond 15.50 uur is er een optreden van ex Lymepatiënt en rapper/zanger Pete Philly.
Vanaf 16.10 is er een after-drink en kunt u de stands bezoeken.
Het programma eindigt om 17.00 uur.

Programma -kort-
12.00 – 13.00 Ontvangst en bezoeken stands
13.00 – 13.10 Welkomstwoord
13.10 – 14.05 Film S.O.S. Lyme ‘de onzichtbare epidemie’
14.05 – 14.20 Toespraak regisseur
14.20 – 15.00 Pauze en bezoeken stands
15.00 – 15.10 Video-toespraak Dr. Horowitz
15.10 – 15.50 Internationale artsen aan het woord; Christian Perronne: “Lyme in general” &  “The latest research”, Armin Schwarzbach: “How reliable are tests for Borrelia burgdorferi?” & “Development of modern tests for Borrelia burgdorferi”
15.50 – 16. 10 Optreden Pete Philly
16.10 – 17.00 After-drink en bezoeken stands

Locatie:
Theater de Bussel
Torenstraat 10
4901 EJ Oosterhout

KOOP NU UW TICKETS

Tickets worden door ons (Stichting Happy Motion) verkocht via Stager Ticketservice. Geen bevestigingsmail en/of ticket ontvangen na aankoop?  Check eerst even je ‘spam-box’. Mocht je ook daar geen bericht van ons ontvangen hebben, neem dan contact met ons op via info@LymeEpidemie.nl.

Expositie: Lyme, (on)zichtbaar lijden – (in)visible suffering
In deze expositie wordt het onzichtbare lijden van chronisch Lymepatiënten, zichtbaar gemaakt. 10 verschillende Lymepatiënten van verschillende leeftijden, beelden op een kunstzinnige wijze hun ervaringen, emoties of klachten uit. De expositie wordt georganiseerd door chronisch Lymepatiënt Angela Drenth, in samenwerking met fotografe Angela Everduim Stoop (AES Artworks fotografie). De quotes bij de beelden, zullen in de Nederlandse en Engelse taal te lezen zijn.

Met medewerking van o.a.:

Dr. Richard Horowitz
Dr. Richard Horowitz
Prof. Christian Perronne
Prof. Christian Perronne
Dr. Armin Schwarzbach
Dr. Armin Schwarzbach
Pete Philly
Pete Philly
Bio Horowitz
Dr Richard Horowitz is a board certified internist in private practice in Hyde Park, N.Y. He is medical director of the Hudson Valley Healing Arts Center, an integrative medical center which combines both classical and complementary approaches in the treatment of Lyme Disease and other tick-borne disorders. He has treated over 12,000 Chronic Lyme disease patients in the last 26 years, with patients coming from all over the US, Canada, and Europe to his clinic. He is former Assistant Director of Medicine of Vassar Brothers Hospital in Poughkeepsie, N.Y., and is one of the founding members and past president elect of ILADS, the International Lyme and Associated Diseases Society. He is also past president of the ILADEF, the International Lyme and Associated Diseases Educational Foundation, a non-profit organization dedicated to the education of health care professionals on tick-borne diseases.
Bio Perronne

Professor Christian Perronne is afdelingshoofd infectieziekten aan het universitair ziekenhuis Raymond-Poincaré in Garches, faculteit geneeskunde Paris-Île-de-France-Ouest. Hij was voorzitter van talrijke medische en wetenschappelijke instanties, in het bijzonder het ‘Collège des professeurs de maladies infectueuses et tropicales’. Hij was vice-president van een werkgroep vaccinatie aan de Wereldgezondheidsorganizatie (WHO).

Professor Perronne is een van de eerste ziekenhuisartsen in Frankrijk die reeds vele jaren het gebrek aan erkenning van de chronische vorm van Lyme heeft aangeklaagd. In zijn boek « la Vérité sur la maladie de Lyme », vertelt hij klaar en duidelijk wat over de ziekte is geweten en hoe die kan behandeld worden. Het boek draagt ook bij tot een beter begrip en behandeling van minder gekende ziektes die veroorzaakt worden door verborgen infecties, zoals de ziekte van Lyme.

 

Bio Schwarzbach

Armin Schwarzbach uit Augsburg, Duitsland, is een specialist in laboratorium geneeskunde en infectieziekten. Hij is reeds voor 20 jaar werkzaam op het gebied van diagnostische tests voor Borrelia Burgdorferi en co-infecties. Hij werd een expert op dit gebied door de testresultaten van meer dan 20.000 patiënten te vergelijken met de specifieke symptomen van deze patiënten.

Na het opbouwen van een breed scala aan expertise, erkende en herkende Dr. Schwarzbach het probleem van de ongevoelige testen en het ontbreken van normalisatie met betrekking tot Borrelia Burgdorferi antilichamen ELISA en immunoblot-testen. Hij bereikte dit door deze testresultaten te vergelijken met de typische symptomen van Lyme.

Dr. Schwarzbach is lid van de Duits Borreliose Society, de Zwitserse Vereniging voor Teken-overgedragen ziekten, de Duitse Vereniging voor Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskunde , de Duitse Vereniging voor Medische Laboratorium Specialisten DGKL en de Australasian Integrative Medicine Association.

Bio Philly

Zanger en Rapper Pete Philly over de ziekte van Lyme “Het vechten tegen deze verschrikkelijke ziekte zorgde ervoor dat ik mijn leven weer helemaal opnieuw moest opbouwen. Maar ik ben er nog, ik leef nog en ik heb me nog nooit zo aanwezig gevoeld.”

“Ik ben dankbaar voor het feit dat zoveel mensen me op straat en op social media vroegen of ik nieuwe muziek zou gaan maken. En dat terwijl ik me gedroeg als een miserabele persoon.” “Ik ben begonnen met het maken van wat nieuwe muziek na jaren gevuld met therapieën, maar ik moet geduldig zijn. Om Schwarzenegger maar even te quoten: ‘I’ll be back’.” Het nieuwe album van Pete Philly is inmiddels uitgebracht.

Standhouders:

TS Products heeft een breed assortiment gezondheidsproducten, homeopathische geneesmiddelen en huidverzorgingsproducten voor mensen die een bewuste, natuurlijke keuze maken. Met merken als AtroFlex, Bach, Rescue, BreastGro, Caricol, Clarity, Epigenar, Ferrotone, Green Magma, HairGro, Himalaya, LitoFlex, Membrasin, Noviral, NutraMedix, Pflüger natuurmiddelen, Pflüger Schüsslerzouten, Promensil, Rio Range, Sambucol, Snurdim, Urtizon, Zell H3 en Best Choice.
R.E.D. specialiseert zich in het ontwikkelen en uitvoeren van diagnostische testen en testmethodes met betrekking tot chronische immuunziekten, intestinale stoornissen, door teken overgedragen ziekten en multifactoriële aandoeningen zoals autisme en het Chronische Vermoeidheids-syndroom (CVS). Redlabs werkt nauw samen met deskundige artsen en met de focus op een integratieve benadering.
Hier kunt u terecht voor het verbeteren van uw leefstijl en gezondheid. Dit kan zowel preventief, als curatief. Zij maken gebruik van orthomoleculaire geneeskunde, APS-therapie, fysische vaattherapie en van de EsTeckscan. Hiermee wordt de fysiologie van het lichaam in kaart gebracht, naast lichamelijk en laboratoriumonderzoek. Zij zien cliënten met CVS, de ziekte van Lyme, darm/pijnklachten en auto-immuunziekten.
ArminLabs voert testen uit voor chronische infectieziekten (o.a. tekenbeetziekten). Zij zijn gespecialiseerd in T-cellulaire testen (EliSpot), B-cellulaire testen (IgA, IgM en IgG-antilichamen) en NK cellen testen (CD57, CD56) voor bacteriële, virale, parasitaire en schimmel infecties. De bekendste door o.a. teken-insecten overgedragen infectie wordt de ziekte van Lyme genoemd. (testen voor) co-infecties: Ehrlichia/Anaplasma, Rickettsia, Bartonella en Babesia en Chlamydia, Mycoplasma, Coxsackie-virus, EBV, CMV, HSV en HHV6 infecties spelen (naast Lyme) vaak een grote rol.
Kalida wil zich qua voedingssupplementen onderscheiden van anderen, door een persoonlijke service en producten met een goede prijs/kwaliteit verhouding te leveren. Eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn de kernwoorden waar zij voor staan.
Een reiziger die zich goed voorbereidt zorgt voor Care Plus® in zijn bagage. Met de gezondheidsbeschermende producten van Care Plus ga je onbezorgd op pad, zowel ver weg als dichtbij huis. Care Plus® is de productenlijn van Tropenzorg B.V.®, sinds 1992 dé specialist op het gebied van gezond en veilig reizen.
Make Well Nutritionals biedt hoogwaardige kwaliteit dieet- en kruiden supplementen, gemaakt in Duitsland en Oostenrijk. We zien onszelf als een partner voor doctoren, klinieken en alternatieve behandelaars over de gehele wereld, die zich richten op inflammatie , het immuunsysteem en multisysteem/infectie-ziektes.
Here at the BCA-clinic, we use a holistic approach to treat patients suffering from tick-borne diseases. By combining various providers in one facility, the BCA-clinic is able to offer visiting (consulting) hours, medical diagnostics, laboratory tests, specialised therapy and rehabilitation under one roof in a quite extraordinary way.
De missie van Succesboeken.nl is middels boeken, audio-boeken, DVD’s en andere produkten mensen te voorzien van ‘tools’ waarmee men zijn of haar leven kan verbeteren. Er is nog niemand slechter geworden van beter worden. Ons credo is daarom: je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.
Onze passie is mensen te inspireren te groeien en te veranderen.
Mensen vertellen – mede middels onze produkten – dat ze het beste uit zich zelf kunnen halen.
Je kunt meer dan je denkt dat je kunt en je bent veel beter dan je denkt dat je bent.
Bij Innatoss Laboratories werken we aan uitstekende diagnostiek voor infectieziekten. Dit doen we door beschikbare testen zo slim mogelijk in te zetten én door nieuwe testen te ontwikkelen voor bv. Q-koorts en de ziekte van Lyme. Door testen te vereenvoudigen en te automatiseren, worden ze breed inzetbaar. Zo wordt complexe diagnostiek voor iedereen toegankelijk. Dit ondersteunt artsen en ziekenhuizen bij de diagnose van bv. de ziekte van Lyme en Q-koorts, houdt de zorg betaalbaar en helpt patiënten bij hun zoektocht naar een volledig antwoord.
Bio-Kult is een uiterst zuivere hypoallergene probiotica formule zonder additieven. De wetenschappelijk geformuleerde Bio-Kult multi-stam probiotica is ontwikkeld in de UK door neurologe en voedingsdeskundige Dr. Natasha Campbell-McBride (GAPS) voor mensen met een gevoelige spijsvertering. Daarom bevat Bio-Kult geen additieven zoals magnesiumstearaat, maltodextrine en zetmeelvullers. Bio-Kult is vegetarisch en gluten- en lactosevrij.

Onze supporters en sponsoren:

SOS Lyme Epidemie wordt mede mogelijk gemaakt door:

Met dank aan / Interessante links:

This page is also available in: enEnglish